שקית קרפלך “למרק” של מניה או קרפלך גבינה (הוראות הכנה רשומים על האריזה)
הוראות הכנה:
למלא סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבנייה, להרתיח את המים להכניס את העגבניות ולבשל כחמש דקות. לסנן ולהמתין כמה דקות שיתקרר ולקלף.
בינתיים לשים בסיר 4 כפות שמן, להוסיף את הבצלים הקצוצים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים קלות. להוסיף את השום המגורד ולהמשיך לטגן עוד כדקה.
להוסיף את הבטטה, לחתוך גס את העגבניות ולהוסיף לסיר, לטגן כמה דקות מידי פעם לערבב ולהוסיף את שאר המצרכים חוץ מהבזיליקום. להנמיך את האש לבינונית לתבל ולבשל כ 40 דקות.
בינתיים אפשר להכין את הקרפלך. לטחון את המרק, אני אוהבת לטחון גס שיישארו חתיכות קטנטנות. להחזיר לסיר ולהוסיף את השמנת, לבדוק טעמים ולבשל עוד כמה דקות על האש.