מתכוני סלטים

רכיבים:

  • בגט צרפתי Mantinga
  • קופסת שפרוטים Banga
  • כדורי מוצרלה
  • ביצים
  • סלק
  • רוקט
  • חסה
  • לימון

הוראות הכנה:

בגט טרי וקראנצ’י זה תמיד טעים. אבל לא כמו בגט טרי וקראנצי’ שספוג בתבלינים ארומטיים וממולא בגבינה רכה שנמסה בפה. תאמינו לי, זה אחד הדברים היותר טעימים שיצא לי לטעום לאחרונה! אתם חייבים לנסות. ואם עוד תכינו ליד זה סלט ירוק עם שפרוטים – מבטיחה לכם שיכרון חושים של ממש. אז למה אתם מחכים? רוצו למעדני מניה, שם תמצאו את הבגט האגדי וגם שפרוטים מעולים.

ההכנה:

  • את הבגט לחמם בתנור לפי הוראות השימוש שעל גבי האריזה.
  • על הצלחת להסדר חסה, רוקט, עיגולים דקים של סלק טרי, כדורי מוצרלה ופלחים של ביצה קשה. להוסיף שפרוטים, לטפטף כמה טיפות שמן מקופסת השימורים וכמה טיפות של מיץ לימון טרי.
בתאבון!

שתפו: