מתכוני דגים

מצרכים:

  • דגי אידרון קפואים
  • עגבניות במיץ עגבניות של Vita
  • גבינה גרוזינית או גבינת מאנורי
  • קמח
  • שמן לטיגון
  • לימון

הוראות הכנה:

היום אני רוצה לחלוק אתכם לא סתם מתכון אלא חוויה. בזכות מוצרים כל כך פשוטים ממעדני מניה: גבינה, דגי אידרון, צנצנת עגבניות ובקבוק בירה, זכיתי לארוחת ערב קסומה במיוחד. לרגע הרגשתי שאני נמצאת בכפר דייגים קטן, על שפת ימה של כרתים. ברקע שמעתי קולות של שחפים ופכפוך גלים. ואחרי שסיימתי ללקק את הצלחת מרוב שהיה לי כל כך טעים, כמעט פרצתי בסירטאקי.

הכנה:

  • את הדגים להפשיר ולהניח מעל ניר סופג. כל דג לטבול היטב בקמח ולטגן בשמן עמוק.
  • בצלחת הגשה להניח כמה עגבניות עם המיץ, לידן להניח את הדגים המטוגנים. אפשר גם להוסיף כמה חתיכות של גבינה גרוזינית או גבינת מאנורי מטוגנת. אני גם הכנתי כמה טוסטים, אותם לפני האפייה מרחתי בשמן זית ומעט אורגני. לא לשכוח להגיש לימון טרי ולפתוח בקבוק בירה קרה.
בתאבון!

שתפו: