מתכוני מנות ראשונות

מצרכים:

  • אגסים
  • גבינה כחולה (לפי בחירתכם)
  • פרושוטו של מעדני מניה

הוראות הכנה:

טעם של אגסים עם גבינה כחולה, זה אולי אחד הטעמים המשובחים ביותר במטבח הצרפתי. בטח, מי אם לא הצרפתים מבינים באוכל טוב? אולי רק האיטלקים או הרוסים, שאגב, בורכו בכישרון נדיר לשלב בין כל הטוב שיש בעולם לכדי יצירה אחת מושלמת.

לכן, אגסים עם גבינה כחולה – זה נהדר ומשובח, אך אם מוסיפים לזה את ההדר האיטלקי שבטעמו של הפרושוט, מתקבלת מנה ממושלמת, הן במראה והן בטעם. בדיוק מה שאתם צריכים להגיש לאורחים בנובי גוד. על אחת כמה וכמה, כשמדובר במנה שלא דורשת כמעט שום הכנה.

הכנה:

  • את האגסים לחתוך לרבעים או לשמיניות. על כל חתיכה להניח חתיכה של גבינה ולעטוף אותה, יחד עם האגס, בפרוסה של פרושוטו משובח, כזה ללא ספק, תמצאו רק במעדני מניה. המבחר שם גדול והנקניקים שהם מייצרים בעצמם, תמיד טריים. שם גם תמצאו מבחר בהחלט מבלבל של גבינות.
בתאבון!

שתפו: