מקלות בצק עם בייקון ‏

מקלות בצק עם בייקון ‏

רכיבים:

מצרכים למקלות:

בצק עלים

בייקון חי

מלח גס

אורגנו

ביצה

מצרכים לרוטב:

מיונז “סלובודה”

חרדל

קטשופ

חומץ

מלפפונים חמוצים Vita

הוראות הכנה:

הדברים הקטנים הם אלה שעושים הבדל גדול במהלך הצפייה במונדיאל. אחד הדברים האלה הוא ללא ספק הנשנושים והבירה. טוב, בכל הקשור לבירה טובה, מעדני מניה דואגת לכם למבחר ומבצעים סופר טובים. אני אדאג לכם למתכון לנשנוש שלא תצליחו להפסיק לנשנש.

כנסו לאחד הסניפים של מעדני מניה, הצטיידו בבירה, בצק עלים ובייקון. כי רק שם קונים בייקון מעולה. שם גם תמצאו כל מה שצריך לרוטב שתגישו לצד הנשנוש.

  • את הצק להפשיר ולחתוך ממנו חתיכה בגודל רצוי. למרוח אותה בביצה ולפזר מעט מלח ואורגנו. להפוך את החתיכה ואת הצד העליון לא למרוח בכלום. חתוך אותה לרצועות בגובה הבצק ורוחב 2 ס”מ.
  • גם את הבייקון לחתוך לרצועות ברוחב 2 ס”מ. על כל רצועת בצק (על הצד שבלי ביצה) להניח רצועת בייקון ולגלגל לספירלה. כל עם כל שאר הרצועות ולהניח אותן על תבנית אפייה.
  • לאפות בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות, כ- 15 שעה. לאחר מכן להנמיך את הטמפרטורה ל- 160 מעלות ולהמשיך לאפות כ- 20-30 דקות נוספות. אנחנו צריכים שהבצק יזהיב ויתייבש היטב.
  • להכנת הרוטב להוסיף למיונז מעט קטשופ, חרדל, חומץ וחתוכים דק מאוד מלפפונים חמוצים.

בתאבון!